NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden rakennusliike ja kunnossapitoyritys, mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Alan edelläkävijänä panostamme ketterään sekä uudistuvaan toimintaan.

Asiakkaitamme ovat valtion ja kuntien toimijat sekä muun muassa satamat ja teollisuusyritykset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri.

Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan.

Olemme osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Suomessa olemme erikoistuneet raideinfran rakentamiseen ja kunnossapitoon. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2017 oli noin 520 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista ja yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.