Tyytyväinen henkilöstö takaa menestyksen

NRC Finlandin menestys perustuu osaavaan ja hyvinvoivaan henkilöstöön, joka toimii yhdessä asiakkaiden parhaaksi.

Haluamme toimia työnantajana vastuullisesti ja pitkäjänteisesti vaikeinakin aikoina. Niitä asioita, joissa ei ole vielä onnistuttu tarpeeksi hyvin, viedään eteenpäin määrätietoisesti. Tärkeintä ovat hyvä esimiestyö ja johtaminen sekä henkilöstön hyvinvointi ja työturvallisuus.

Meillä voi työskennellä monenlaisissa tehtävissä. Henkilöstölle tarjotaan hyvät mahdollisuudet kouluttautua ja kehittyä. Iso konserni ja pohjoismainen yhteistyö tarjoaa myös mahdollisuuden edetä udenlaisiin tehtäviin ka kehittää itseään.

Meillä on kaikki kasvun avaimet. Tavoitteellisuus, uudistuminen ja yhdessä tekeminen ovat tie onnistumisiin.

Työtä jolla on merkitystä

NRC Finlandilla on merkittävä rooli rautateiden historiassa, ja se on tiukasti kiinni tässä päivässä. Olemme viime vuosina tehneet toiminnassamme suuria uudistuksia, jotka näkyvät nyt tuloksissamme  positiivisesti. Se antaa meille rohkeutta ja voimia tulevaan.

Menestyäksemme investoimme myös ihmisiin. Haluamme, että  työntekijämme menestyvät ja voivat hyvin. Siksi uudistamme johtamistamme, haemme henkilöstöltämme ideoita toiminnan parantamiseksi, kehitämme palkitsemistamme sekä rakennamme yhteistyötä ja urapolkuja konsernin sisällä.

Käy tutustumassa ura-sivustoomme. Ehkä sinä olet seuraava huippuosaajamme?