NRC Group on Pohjoismaiden johtava infra-alan toimija. Suomessa olemme erikoistuneet raideinfran rakentamiseen ja kunnossapitoon ‒ 150 vuoden kokemuksella. Olemme myös merkittävä rautatiemateriaalien toimittaja. Alan edelläkävijänä panostamme ketterään sekä uudistuvaan toimintaan.

Tutustu palveluihimme!

Monipuolista rakentamista ammattitaidolla ja modernein välinein

Olemme Suomen suurin radanrakentaja ja ainoa täyden palvelun rautatiejärjestelmien toimittaja. Rakennamme myös raitioteitä.

Asiantuntemuksemme kattaa rauta- ja raitiotietekniikan lisäksi myös muuta infrarakentamista, kuten tie- ja sillanrakentamista sekä telematiikkarakentamista. Asiakkaan toiveiden mukaan rakentamiseen voidaan liittää koko hankkeen elinkaari aina hankesuunnittelusta kunnossapitoon asti.

Tutustu rakentamisen palveluihimme tästä
 

Laadukas kunnossapito tuottaa arvoa asiakkaillemme

Palvelukonseptimme kattaa laaja-alaisesti väylien ja sähköverkkojen kunnossapidon. Kunnossapitopalvelujen avulla turvataan väylien liikennöitävyys, rakenteiden kunto ja laitteiden toimivuus. Laadukas kunnossapito lisää tuottavuutta ja säästää investointikustannuksissa.

Ympäri Suomea sijaitsevat 16 toimipaikkaamme varmistavat palvelujen valtakunnallisen kattavuuden ja nopean saatavuuden.

Tutustu kunnossapitopalveluihimme tästä
 

Monipuolisia ratainfran materiaalipalveluja

Vankka kokemus rautatiejärjestelmistä näkyy materiaalipalvelujemme asiantuntemuksessa. Materiaalipalvelumme kattavat rautatiemateriaalien hankinnan ja varastoinnin sekä erilaiset kyllästämöpalvelut.

Tutustu materiaalipalveluihimme

Huippulaatua viimeisintä tekniikkaa hyödyntäen

Ratojen rakentaminen ja kunnossapito vaatii tehokasta erikoiskalustoa. Raskaat työkoneemme edustavat alan uusinta teknologiaa, joka tehostaa työskentelyä ja mahdollistaa työn jatkuvasti korkean laadun.

Tutustu kalustopalveluihimme