Suunnittelun perustana elinkaariajattelu

Olemme yksi Suomen suurimmista infra-alan suunnittelutoimistoista ja johtava rata-, sähkö- ja turvalaitejärjestelmien asiantuntija. Toteutamme projektit tehokkaasti nykyaikaisilla työvälineillä, tavoitteena tuottaa parasta arvoa rahalle, turvallisuudesta tinkimättä.

Suunnittelussa otamme huomioon radan koko elinkaaren. Siihen kuuluu myös varautuminen mahdollisiin olosuhteiden ja liikennemäärien muutoksiin tulevaisuudessa. Suunnittelemme yhä enenevissä määrin mallipohjaisesti.

Tytäryhtiömme Insinööritoimisto Arcus Oy on keskittynyt erittäin vaativien kohteiden rakenne- ja geosuunnitteluun. Ruotsin infrasuunnittelumarkkinoilla toimimme tytäryhtiömme Infrapron kautta, jonka tarjoamat suunnittelu- ja konsultointipalvelut kattavat rautateiden lisäksi koko infran suunnittelun.

Asiakkaitamme ovat valtion ja kuntien toimijat sekä muun muassa satamat ja teollisuusyritykset.

NRC Groupin suunnittelusta tulee osa Swecoa 1.11.2019. Lisätietoa mediatiedotteessa nettisivuillamme.

Suunnittelun henkilöstö koostuu väylä- ja aluesuunnittelun, rakennetekniikan, geo- ja kalliotekniikan, teknisten järjestelmien, teknologiakehityksen, tutkimuksen ja tiedonhallinnan asiantuntijoista. Käytössäsi on yli 200 suunnittelun ammattilaista!