Iloisesti, kannustavasti ja turvallisesti infra-alan huipulla

NRC Groupilla uusi työntekijä otetaan avuliaasti, iloisesti ja ystävällisesti vastaan. Haluamme tukea sinua oppimisessasi ja sitoudumme ohjaamiseesi täysillä, sillä meille työntekijöiden ammatillinen kehittyminen on tärkeää. Meillä vallitsee kannustava ja eteenpäin vievä ilmapiiri.

Videolla projektipäällikkö Johanna Wäre ja tuotantopäällikkö Janne Laitinen kertovat kokemuksistaan ja urakehityksestään NRC Groupilla.

 

Kehittymismahdollisuudet ja kiinnostavat tehtävät tekevät työstä mielekästä

Sanotaan, että vierivä kivi ei sammaloidu. Haluammekin tarjota työntekijöillemme lukuisia kehittymismahdollisuuksia. Uskomme, että kiinnostavat tehtävät ja työssä kehittyminen saavat aikaan sen, että työssä aidosti viihtyy.

Lohkopäällikkö Kari-Pekka Lumme ja ryhmäpäällikkö Tiina Kiuru ovat molemmat työskennelleet yrityksessä jo useamman vuoden. Molempien työnkuva on muuttunut vuosien varrella. Katso videolta heidän uratarinansa.

 

Allianssihankkeet tuovat alansa huiput saman pöydän ääreen

Tampereella tehdään historiaa ja rakennetaan vauhdilla uutta ylpeyden aihetta! Tampereen ratikan allianssitiimissä on meiltä mukana iso joukko sekä suunnittelijoita että rakentajia.

Videolla sunnittelija Antti Kiviniemi ja työmaapäällikkö Timo Kuusela kertovat omasta työstään, allianssiprojektista sekä urapolustaan.