Kasva kanssamme monipuoliseksi infra-alan asiantuntijaksi

Olemme pohjoismaiden suurin toimija, ja toimintamme kattaa infra-alan elinkaaren alusta loppuun sekä Suomessa, Ruotsissa että Norjassa. Tarjoamme opiskelijoille mahdollisuuksia yli pohjoismaiden rajojen.

Luotettavana työnantajana tarjoamme kilpailukykyiset työsuhde-edut, erinomaiset etenemis- ja kehittymismahdollisuudet sekä ammattitaitoiset ja kannustavat työtoverit.

Harjoittelu- ja TET-paikat

Kiinnostaako infra-ala? Haluaisitko suorittaa harjoittelusi NRC Finlandilla? Otamme vuosittain motivoituneita ja oma-aloitteisia oppilaita sekä opiskelijoita tutustumaan yrityksemme työelämään eri puolella Suomea.

Työssäoppimispaikkoja järjestämme pääosin ammattiin opiskeleville. Tarjoamme paikkoja pääasiassa teknisten alojen opiskelijoille, ja edellytämme työssäoppijoilta 18 vuoden ikää, mikäli työtehtävät sijoittuvat työmaalle.

TET-harjoittelijat pääsevät työskentelemään liiketoimintojemme avustavissa tehtävissä ja perehtymään samalla infrayrityksemme toimintaan.

Tarjoamme haastavia ja mielenkiintoisia työtehtäviä turvallisessa työympäristössä, kannustavien ja asiantuntevien työtovereiden parissa. Pohjoismaiden suurimpana toimijana toimintamme kattaa asiantuntevasti niin Suomen, Ruotsin kuin Norjan toimialueet ja toimipisteverkkomme tarjoaa mahdollisuuksia sekä osaamisen syventämisen eri infran osa-alueissa.

Lupaamme pitää huolta oppimisestasi ja siksi rakennamme harjoittelusi kokemuksesi ja osaamisesi pohjalta. Hae meille TET-harjoitteluun tai työssäoppijaksi lähettämällä hakemuksesi sivun alalaidassa olevaan sähköpostiosoitteeseen.

NRC Finland Trainee

Liikenneinfrastruktuurilla vaikutetaan joka päivä siihen, miten sujuvasti, mielekkäästi ja tehokkaasti ihmiset ja tavarat yhteiskunnassa liikkuvat. Liikenneverkot kaipaavat innovatiivisia palveluja, ja palvelut tarvitsevat turvallisia ja toimivia liikenneverkkoja.

Oletko sinä urasi alkutaipaleella oleva nuori ammattilainen infra-alan tai sähkö- ja automaatiotekniikan saralta?

12 kuukauden mittainen Trainee-ohjelmamme koostuu kolmesta 4 kuukauden mittaisesta jaksosta, joiden aikana syvennyt infra-alan monipuolisiin tehtäviin kolmen eri liiketoiminnon näkökulmasta. Tukenasi on johtoryhmätason mentori koko trainee-matkasi ajan.

Pääset vaikuttamaan trainee-matkasi aikana yhteiskunnan selkärankaan ja kehittämään yhteiskunnan toimivuutta. Trainee-ohjelmassa tehtäväsi räätälöidään oman kokemuksesi, osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Jos digitalisaatio ja tehokkaasti soljuvat liikennevirrat saavat sinut innostumaan, hae mukaan NRC Finland Trainee -ohjelmaan!

Koulutamme sinusta monipuolisen infra-alan asiantuntijan.

Oppilaitosyhteistyö

Pidämme aktiivisesti yhteyttä eri oppilaitosten opettajiin ja opiskelijoihin. Tuemme alan opiskelijajärjestöjä, osallistumme opiskelijatapahtumiin ja erilaisiin opiskelijaprojekteihin. Yhteistyömuotojamme ovat:

Vierailut oppilaitoksiin ja luennoille
Opiskelijoiden vierailut toimipisteille ja työkohteisiin
Kurssi- ja projektityöt
Yhteistyösopimukset ainejärjestöjen ja kiltojen kanssa
Messuyhteistyö

Opinnäytetyöt

Suhtaudumme NRC Finlandilla erittäin myönteisesti opiskelijoiden diplomi- ja opinnäytetöihin. Vuosittain meillä tehdään kymmeniä opinnäytetöitä.

Useimmiten opinnäytetöitä teetetään jo meillä harjoittelussa olevilla opiskelijoilla, mutta olemme aina avoimia myös uusille aiheille ja tekijöille. Ajoittain myös rekrytoimme opinnäytetyöntekijöitä rekrytointiportaalimme kautta. Jos opinnäytetyö kiinnostaa sinua, tarjoa aihetta sähköpostitse sivun alalaidassa olevaan osoitteeseen.