Mirka Nevala VR Trackin suunnittelun vt. liiketoimintajohtajaksi


VR Trackin suunnitteluliiketoiminnan johtaja Harri Yli-Villamo aloittaa WSP Finlandin toimitusjohtajana helmikuun 2019 alussa. VR Trackin uutena vt. strategia- ja kehitysjohtajana aloittaa Fredrik Ekholm.

Mirka Nevala on työskennellyt VR Trackissa puolitoista vuotta strategia- ja kehitystehtävissä ja hän on johtoryhmän jäsen. Hän on toiminut myös Ruotsin maajohtajana kesällä 2017.

– Olen innoissani tästä mahdollisuudesta, johon voin nyt keskittyä täysillä. Meillä on suunnittelussa mahtava porukka, jonka kanssa pääsen kehittämään suunnitteluliiketoimintaamme. Harri on tehnyt loistavaa työtä ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, Nevala iloitsee.

Yli-Villamo ryhtyi vetämään VR Trackin suunnitteluliiketoimintaa keväällä 2013.

– Olen päässyt näinä vuosina työskentelemään todella mielenkiintoisten projektien parissa. Ehdottomasti hienointa ovat kuitenkin olleet ammattitaitoiset työkaverit, joilla on näkemyksellisyyttä siitä, miten hyvällä suunnittelulla kehitetään tulevaisuuden infraa. On tietysti haikeaa lähteä ja jättää tällainen porukka taakseen, Yli-Villamo sanoo.

Suunnittelun vt. liiketoimintajohtajana aloittava Mirka Nevala tutustuu uuteen tehtäväänsä yhdessä edeltäjänsä kanssa joulukuun aikana ja liiketoiminnan vetovastuu siirtyy hänelle 23.12. Harri Yli-Villamo jatkaa trackiläisenä vielä tammikuun ajan.