NRC Group Finlandille HKL:n sähkö- ja teletöitä nelivuotissopimuksella


NRC Group Finlandin ja HKL:n yhteistyö laajenee. Puitejärjestelynä toteutettavia sähkö- ja teletöitä tehdään HKL:n ja Länsimetro Oy:n kiinteistöissä.

NRC Group Finland on saanut nelivuotisen sopimuksen Helsingin kaupungin liikennelaitokselle (HKL) tehtävistä sähkö- ja teletöistä. Työt toteutetaan puitejärjestelynä yhdessä ISS Palvelut Oy:n kanssa 50/50-säännön mukaisesti. Tulevia sähkö- ja teletöitä tehdään HKL:n ja Länsimetro Oy:n kiinteistöissä ja infrastruktuurissa. Kesäkuussa alkavan sopimuskauden arvioidaan sisältävän noin 10,5 miljoonan euron edestä töitä, jotka jakautuvat puoliksi kahden toimijan välillä.

– Kaiken kaikkiaan työtunteja tulee NRC Group Finlandille tehtäväksi noin 100 000 seuraavan neljän vuoden aikana. Edessä on tiukka aikataulu, ja tarvitsemme lisää sähköalan ammattilaisia palvelun tuottamiseen. Rekrytoinnit projektin tiimoilta on jo aloitettu, kertoo myyntipäällikkö Jani Hauskamaa.

Raitio- ja metroliikenteen infran erityisosaaja

Nelivuotiskauden aikana ei ole vakituista työnsisältöä tai säännöllistä huoltoa, vaan töitä tehdään HKL:n tarpeen mukaan. Työt voivat vaihdella esimerkiksi metrovarikolla tehtävistä sähkötöistä raitiotieverkkoon liittyviin sähkö- ja teletöihin.

Toimintaympäristö on tuttu NRC Group Finlandille ennestään: yhtiöllä on jo kokemusta metro- ja raitioliikennekohteista.

– Uuteen sopimukseen kuuluvat työt ovat sujuvaa jatkoa sähkönsyöttöasemien kunnossapidolle, jota aloimme tehdä HKL:lle vuoden 2018 alusta. On todella hienoa, että saamme laajentaa yhteistyötä HKL:n kanssa. Pääsemme entistä syvemmin sisälle metro- ja raitioliikenteen infran pariin, sanoo Hauskamaa.

Teksti: Kuvat: