NRC Groupin suunnitteluliiketoiminta siirtyy Swecolle 1.11.2019 alkaen


NRC Group ja Sweco vahvistivat elokuussa ilmoitetun suunnitteluliiketoimintaa koskevan yrityskaupan perjantaina 1.11.2019. NRC Group keskittyy jatkossa kunnossapidon ja rakentamisen liiketoiminnan kehittämiseen.

Yrityskaupassa siirtyi koko NRC Group Finlandin suunnitteluliiketoiminta, mukaan lukien yrityksen tytäryhtiöt Nordic Infrapro AB Ruotsissa sekä NRC Arcus Oy Suomessa. NRC Group jatkaa tiivistä yhteistyötä Swecon kanssa niin Suomessa kuin Ruotsissakin.

NRC Group haluaa keskittyä kasvattamaan kunnossapidon ja rakentamisen liiketoimintojaan. Suomessa investoidaan tulevina vuosina vahvasti ympäristöystävällisempiin ja kestävämpiin liikennejärjestelmiin rautatie-, metro- ja raitiotieyhteyksiin panostamalla. NRC Group Finland on vahva toimija vastaamaan tulevaisuuden infrarakentamisen tarpeisiin.

”Meillä on laaja ja monipuolinen kokemus kunnossapidon ja rakentamisen projekteista, jota haluamme hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla. Suomessa on tulossa paljon mielenkiintoisia hankkeita, minkä lisäksi raiteilla on paljon korjausvelkaa, eli vahvalle kokemuksellemme on kysyntää. Asemamme on erinomainen”, sanoo NRC Group Finlandin toimitusjohtaja Harri Lukkarinen.

NRC Group Finland on mukana kaikissa Suomen merkittävimmissä raitiotiehankkeissa, Raide-Jokerissa, Tampereen ratikassa ja tulevassa Kruunisiltojen raitiotiehankkeessa, jonka virallinen allianssikumppanipäätös tiedotettiin tänään. Yrityksen projekteja ovat muun muassa turvalaitejärjestelmän rakentaminen Tampereen ja Seinäjoen välillä, kaksoisraiteen rakentaminen Lappeenrantaan, Karjaan matkakeskusalueen kehittäminen, Mansikkakosken uusi rautatiesilta ja Luumäki-Imatra-hankkeen alikulkusilta- ja vaihdetyöurakat. Lisäksi NRC Group Finland on mukana useissa merkittävissä rataverkon kunnossapitohankkeissa ympäri Suomen.

Lisätiedot ja yhteydenotot ensisijaisesti NRC Group Finland mediadesk: viestinta@nrcgroup.fi tai 0307 43400
Harri Lukkarinen, toimitusjohtaja, NRC Group Finland, +358 40 866 1714, harri.lukkarinen@nrcgroup.fi