Oletko valmis radalle? NRC Groupin kesätyöhaku on auki!


Kesätyöhakumme on auki osoitteessa https://valmiinaradalle.fi/!

Haluaisitko työskennellä mielenkiintoisilla projekteilla paremman huomisen puolesta? Kiinnostaisiko sinua olla mukana rakentamassa kaupunkien liikkumista mullistavia ratikoita tai haluaisitko ennemmin olla mukana varmistamassa, että junat kulkevat turvallisesti asemalta toiselle? Oletko rakentamisen tai sähköalan opiskelija? Ja ennen kaikkea: oletko valmis radalle?

NRC Group Finland on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi maamme suurimmista raideinfran kunnossapitäjistä. Nyt etsimme kesätyöntekijöitä auttamaan rautaisia raideammattilaisiamme monenlaisille projekteille. Palkkaamme joka kesä kymmeniä kesätyöntekijöitä oppimaan alan parhaimmistolta ‒ olisitko sinä yksi heistä?

Aiempaa kokemusta raiteilta ei tarvita, koska perehdytämme kaikki työntekijämme ratamaailmaan perusteellisesti. Vastaamme myös ratatyössä vaadittavien koulutusten järjestämisestä. Sen sijaan opinnot rakentamisesta tai sähköalalta ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa auttavat sinut alkuun kesätyössäsi. Olivatpa opintosi missä vaiheessa tahansa, meillä on tarjota sinulle erilaisia mahdollisuuksia kesäksi. Kesätyöntekijämme työskentelevät esimerkiksi teknisinä harjoittelijoina työnjohto- tai haalariharjoittelussa ja työmaainsinööreinä. Palkkaamme myös mielellämme työssäoppijoita ja valmistuvia sähköasentajia.

Olitpa siis missä vaiheessa opintojasi tahansa tai jo lähellä valmistumista, lähetä meille hakemuksesi. Me tarjoamme osaamiseesi ja opintovaiheeseesi sopivaa paikkaa. NRC Group Finlandilla on toimipisteitä ja projekteja ympäri Suomen: kerro siis hakemuksessa, millä alueilla voisit työskennellä kesällä.

Haku on nyt käynnissä ja päättyy 28.2. Älä kuitenkaan epäröi lähettää hakemustasi mahdollisimman pian, sillä palkkaamme parhaat osaajat jo talven aikana.

Tsekkaa kesätyöpaikat: https://valmiinaradalle.fi/

Jos haluat tietää lisää NRC Group Finlandin projekteista, kurkkaa meidän Instagram-tilille @nrcfinland: rakennamme muun muassa Mansikkakosken uutta ratasiltaa ja Karjaan matkakeskusaluetta. Myös raitioteissä ja allianssiprojekteissa meillä menee lujaa: teemme Tampereen ratikkaa ja Raide-Jokeri-pikaraitiotietä pääkaupunkiseudulle. Lisäksi olemme mukana Kruunusiltojen allianssissa Helsingissä.

Katso myös muut uramahdollisuutemme: Ura NRC Groupilla