VR Trackin johtoryhmään uusia nimityksiä


VR Trackin johtoon on joulu–tammikuun aikana nimitetty uusia vahvistuksia.

DI, eMBA Jouni Kekäle on nimitetty rakentamisen liiketoimintajohtajaksi 19.1.2017 alkaen. Kekäle on toiminut VR Trackissä useissa eri johtotason tehtävissä, muun muassa materiaali- ja koneliiketoiminnan johtajana sekä yhtiötason strategia- ja kehitystyön vetäjänä. Myös rakentamisen liiketoiminta on Kekäleelle tuttu aiemmilta vuosilta.

VR Trackin riskienhallinnan johtajana aloittaa 1.3.2017 pitkän linjan turvallisuuskehittämisen ammattilainen, DI Sanna Ström. VR Trackille Ström tulee Liikenteen turvallisuusvirasto Trafista, jossa hän on viimeksi toiminut yksikönpäällikkönä turvallisuudenhallinta-yksikössä.

Strategia ja kehitys -yksikön johtajaksi on nimitetty 27.3.2017 alkaen DI, KTM Mirka Nevala. Nevala siirtyy VR Trackille Walki Groupista, jossa hän vastannut liiketoiminnan kehittämisestä. Aiemmin Mirka on työskennellyt muun muassa Boston Consulting Groupissa.

Kaikki kolme raportoivat toimitusjohtaja Harri Lukkariselle.

− Haimme johtoryhmään osaamista, jolla varmistaa entistä asiakaslähtöisempi toiminta, sanoo Lukkarinen.

− Sanna Strömin aiempi kokemus niin rautateihin liittyvässä kuin infra- ja rakennusalan turvallisuusjohtamisessa tuo tärkeää vahvistusta Trackille ja on merkittävä voimavara, kun riskien- ja laadunhallintaa systematisoidaan, kertoo Lukkarinen nimitysperusteista.

− Mirka Nevala on konsulttina ja yrityselämässä vienyt läpi useita tuloksellisia kehitysohjelmia ja on juuri oikea henkilö tukemaan VR Trackin strategiaprosessia ja mahdollistaa yhdessä tekemistä, hän jatkaa.

– Rakentamisen liiketoiminnassa meidän on mahdollista ottaa leijonanloikka modernin teknologian avulla. Jouni Kekäle on vastannut VR Trackin kehitysasioista jo useamman vuoden, ja hänellä onkin erinomaiset lähtökohdat viedä käytäntöön jo aloitettuja kehityshankkeita, Lukkarinen kertoo.

Katso VR Trackin tämänhetkinen johtoryhmäkokoonpano.