VR Trackin suunnitteluliiketoiminnan johtaja Harri Yli-Villamo palkittiin MANK ry:n Maarakennuspäivillä


Maarakennusalan neuvottelukunnan vuosittaiset Maarakennuspäivät järjestettiin 27. syyskuuta Helsingin Finlandia-talolla. Päivillä jaetaan vuosittain myös alan arvostetuimmat tunnustukset, Tömppä -palkinnot.

Maarakennuspäivät tuovat alansa vaikuttajat yhteen keskustelemaan infra-alan ajankohtaista asioista ja teemoista. Lisäksi päivillä muistetaan ansioituneita alansa tekijöitä ja jaetaan jo perinteeksi muodostuneita Tömppä -palkintoja. Tömppä on MANK ry:n vuosittain Maarakennuspäivien yhteydessä myöntämä infra-alan arvostettu tunnustuspalkinto.

Reilut kymmenen vuotta MANK ry:n hallituksen puheenjohtajana toiminut Harri Yli-Villamo pääsi iloisesti yllättymään, kun arvostettu palkinto kopsahti omalle kohdalle.

–Tuli niin sanotusti puskista, pyytämättä ja yllättäen, kuvailee VR Trackin suunnitteluliiketoiminnan johtaja Harri Yli-Villamo ensitunnelmiaan hymyssä suin vaikuttuneena.

Neuvottelukunnan pitkäaikainen puheenjohtaja luovutti kapulan seuraajalleen keväällä 2018 ja nyt myönnetty tunnustus sai mielen liikuttumaan.

–Olen todella otettu ja kiitollinen saamastani tunnustuksesta työlle, jota on tässä tullut tehtyä viimeiset parikymmentä vuotta, jatkaa Yli-Villamo iloisena.

Yli-Villamolle myönnettiin Pikku Tömppä -palkinto tunnustuksena ansiokkaasta työstä infra-alan hyväksi. Arvostettu tunnustus tuli Yli-Villamon innovatiivisesta ja ennakkoluulottomasta toimijuudesta niin Ratahallintokeskuksen ja Liikenneviraston tilaajana kuin nykyisestä postistaan VR Trackissä. Lisäksi Yli-Villamo on ollut keskeisessä roolissa, kun uusia hankintamalleja on kehitetty muun muassa silloin, kun allianssimallia tuotiin Suomeen. MANK ry:ssä vuosikausia toiminut Yli-Villamo on myös ansiokkaasti vienyt läpi päätökset, joilla on mahdollistettu LIKE -projektin (Liikenne- ja infra-alan kehittämishanke) aloittaminen ja jatkaminen ensimmäisen kauden jälkeen.

VR Track onnittelee lämpimästi Harri Yli-Villamoa!

Mikä ihmeen Tömppä? Niin kutsuttu Iso Tömppä on infra-alan arvostetuin tunnustus, joka voidaan myöntää alalla merkittävästi vaikuttaneelle projektille, hankkeelle, tutkimukselle tai yritykselle. Pikku Tömppä puolestaan on isompaansa henkilökohtaisempi tunnustus, joka myönnetään infra-alan hyväksi tehdyistä henkilökohtaisista ansioista ja saavutuksista.

Lisätietoja: https://www.mank.fi/