Ohjeita laskutukseen

Nopean ja virheettömän laskunkäsittelyn varmistamiseksi pyydämme lähettämään ensisijaisesti verkkolaskuja sekä varmistamaan, että laskuilla on vaaditut lisätiedot.

Laskussa tulee olla seuraavat lisätiedot

  • ostotilaus- ja/tai NRC Group Finland Oy:n sopimusnumero
  • annettu projektitunnus tai tilaajan nimi
  • annettu kustannuspaikka
  • tilaajan pyytämä investointi- tai seurantakohdetunnus
  • toimitusosoite

NRC Group Finland Oy:llä on oikeus hylätä ja palauttaa lasku sekä vaatia laskuttajalta uusi lasku, mikäli siinä on puutteelliset vastaanottajatiedot. Vastaanottajatiedot määritellään sopimusliitteessä tai tilauksella. Uuden laskun eräpäivä määritellään normaalien sopimusehtojen mukaisesti uuden laskun saapumisesta.

Huomioithan lisäksi nämä

Arkaluontoiset asiat
Laskutusosoitteisiin lähetettävissä verkkolaskuissa tai paperimuotoisissa laskuissa tai niiden liitteissä ei saa olla salassa pidettäviä tietoja (esimerkiksi sosiaaliturvatunnuksia, henkilöihin liittyviä terveystietoja tai luottamuksellisia sopimustietoja).

Pankkiyhteystiedot
Kaikki pankkitilit ilmoitetaan IBAN-muodossa ja BIC-pankkitunnuksella.

Sähkön laskutus
Nämä ohjeet eivät koske sähkölaskutusta. Sähkön laskutukseen liittyvälle aineistolle on erikseen ilmoitettu sisältövaatimukset ja yhteystiedot. Sähkön jakelun keskeytysilmoitukset, sähkön kulutuksen seurantaan liittyvät dokumentit tai tiedotteet lähetetään erikseen sovittuun osoitteeseen.

Laskutusosoitteemme

Laskutusosoitteeseen ei saa lähettää muuta aineistoa kuin laskuja liitteineen. Jälkikäteen liitteet voi lähettää sähköpostilla PDF-tiedostomuodossa vain osoitteeseen: liitteet.ostolaskut@vr.fi. Tällöin viestin otsikossa on mainittava laskun numero ja saatteessa lähettäjän yhteystiedot.

Verkkolaskut

OVT-tunnus 003710078223
Operaattori BAWCFI22 (Basware Oyj)

Paperilaskut

PL 1029, 00026 BASWARE

Osoite sähköpostitse lähetettäviä laskuja varten (PDF-muotoiset): vrtrack.fi@bscs.basware.com

Huom. tähän osoitteeseen voi lähettää liitteitä vain laskun kanssa, katso ohjeet jälkikäteen lähetettäviin liitteisiin yltä.

Y-tunnus

1007822-3

Nordic Infrapro AB:n laskutusohjeet löytyvät yrityksen yhteystietosivuilta.